Script support IE Browser

Aktuelt & Nyheter

Byrådet positiv til skolegårdsprosjektene våre

Les om våre skolegårdsprosjekter i Oslo (Aftenposten - 01.07.2016).

Idrettsanlegg og fritidsaktiviteter

Det foregår en spennende utvikling med større vekt på flerbruk, multianlegg, nærmiljøanlegg, utvikling av skoleanlegg til aktivitetssoner osv.  Dette er et morsomt arbeidsområde, og en stor glede å se når mange små og store utfolder seg i et anlegg vi har vært med på å utforme. Spillemidler fra fylke og kommune er viktige hjelpemidler for å gjøre gjennomføringen mulig når en skole, idrettslag eller interessegruppe har ønsker om å realisere et aktivitetsanlegg. Vi har lang erfaring i å bistå ved søknader om spillemidler til både små og store anlegg.

Eksempler på anlegg vi har jobbet med i denne sammenheng, finanisert med spillemidler, nærmiljømidler eller forenklede spillemidler: Flerbrukshall på Holtebrekk,  Sole skog Idrettsanlegg i Vestby, dobbel sandvolleyballbane på Klokkarstua, helårsanlegg på Seimsåsen i Årdal, Jar-Stabekk Tennishall, nærmiljøanlegg ved flere skoler, klatreanlegg ved Tæruddalen borettslag,

thumb_DSC_5730_blur

Brosjyre om lekeplasser og skolegårder

Brosjyre Haug LandskapI høst ble Haug Landskap AS invitert til å presentere firmaet på fagmessen for Akershus Idrettskrets, som eneste landskapsarkitektfirma. Dette er brosjyremateriell som ble utarbeidet sammen med Aktiv Arena AS, vår samarbeidspartner ved utvikling av lekeplasser.

Brosjyren kan lastes ned her (PDF, 461 kb).

Nye boligprosjekter

Boligbyggingen er i ferd med å skyte fart igjen, og det merkes! 

Etter en rolig periode på boligfronten er vi i gang med flere nye boligprosjekter. Vålerenggata 22 og Treskeveien 41 for PEAB, Sjøutsikten i Sætre, Lilleborg felt C2 for NCC er prosjekter som ligger på tegnebordet.

Nye skoleprosjekter i Oslo!

Vi har fått tildelt opprusting av skolegårdene ved Ekeberg og Abildsø skoler i Oslo.

Skisseprosjektene er utført som minikonkurranser for Undervisningsbygg Oslo KF, i et samarbeid mellom Claussen & Heyerdahl AS, CH Prosjekt AS, Aktiv Arena AS og Merete Haug landskapsarkitekt MNLA. Vi har allerede samarbeidet med stort hell om flere skoleprosjekter og gleder oss til å ta fatt på disse omfattende skolegårdene.

Siste: Nå har vi også fått tildelt Rødtvet skole.